Antaramuka baru

Portal Suria dalam pembikinan semula akibat kehilangan resos grafik semasa kemaskini oleh google.. sila gunakan srisuriaone.blogspot.com untuk sementara.

Friday, November 20, 2009

JEMPUTAN MAJLIS PENYAMPAIAN SUMBANGAN KEPADA PELAJAR CEMERLANG (5A) UPSR 2009

Dimaklumkan kepada semua pelajar yang mencapai 5A dalam UPSR 2009 SK Sri Suria 1, pihak PIBG SKSS1 akan menganjurkan Majlis tersebut di atas pada tarikh 26 November 2009 pada jam 9.30 pagi bertempat di Dewan Gemilang, SKSS1. Pelajar-pelajar 5A UPSR 2009 dijemput hadir bersama ibu bapa bagi memeriahkan lagi majlis tersebut.

Sehubungan dengan itu juga, Majlis Kecemerlangan Pelajar anjuran UMNO Bahagian Tanah Merah juga akan diadakan pada 30 November 2009 bertempat di SMK Belimbing. Pelajar-pelajar 5A UPSR 2009 juga dijemput hadir bersama ibu bapa ke majlis tersebut.

Sekian dimaklumkan.

'Murid didahulukan, Pencapaian diutamakan'

0 Ulasan: Klik Di Sini Untuk Komen!:

Related Posts with Thumbnails

JADIKAN IDOLA ANDA!

JADIKAN IDOLA ANDA!
Hobi saya ialah membaca dan saya bercita-cita untuk menjadi seorang ahli fizik, disebabkan tidak ramai orang Melayu menjadi ahli fizik. - Nik Nur Madihah Nik Mohd. Kamal, mencatat keputusan cemerlang 20A dalam SPM.

Search This Blog

BERITA HARI INI

RADIO & TV

ALUMNI SKSS1

ALUMNI SKSS1

STRIVE FOR EXCELLENCE

STRIVE FOR EXCELLENCE

WADAH BICARA

PENGUNJUNG

widgeo.net
*Since July 2008. Thank You to All Visitors.

KOMUNITI

DISCLAIMER-SK Sri Suria (1) and the administrator of this blog shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this site.

  © SK Sri Suria (1) The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008 *Best viewed with Firefox, Chrome and Opera*

Back to TOP